Välkommen till min blogg. Vad kul att just du har hittat hit. Kom ihåg att hålla god ton i kommentarsfälten, dela gärna med dig av inlägg som du tycker är intressanta och glöm inte att kolla med jämna mellanrum efter nya inlägg. Mitt namn är Belissa och mina intressen är det som kommer stå i fokus på min blogg. Det kanske inte kommer som en nyhet för de flesta av er att jag verkligen älskar hundar. Trevlig läsning till er alla!

Vem är Belissa?

Ja, vem är jag? Jag heter Belissa och är en livsnjutare som älskar allt som har med hundar, bordspel och långa promenader att göra. Här är min blogg som jag startade för dels min egen skull, dels för er skull! Det var många som sa att de vill veta mer om mig och om min vardag så jag tänkte att en blogg blir perfekt. Jag skulle nog beskriva mig själv som ganska normal, medan jag tror att andra uppfattar mig som unik. Det där gör mig verkligen ingenting. Alla är vi olika och ibland kanske jag uttrycker mina känslor och tankar lite bättre än vad andra kan göra. Jag älskar även att skriva så ni som följer min blogg kommer kunna få en ganska klar bild om vem jag är som människa.

Mina intressen

Som tidigare nämnt älskar jag hundar! Om jag hade kunnat hade jag adopterat precis varenda valp jag ser. Mitt intresse för hundar började redan när jag var liten. Jag har alltid drömt om att ha min alldeles egna hund men det var först när jag blev äldre som jag faktiskt tog tag i den här saken. Det är viktigt att man har mycket tid åt sina djur, och jag ville inte lämna dem hemma själva under dagar som jag var tvungen att vara länge på jobbet. Förutom hundar så är min trädgård ett återkommande tema på min blogg. Jag älskar att pyssla och ta hand om mina växter. Det här är dock ett mer eller mindre nyfunnet intresse, så jag tar gärna emot era råd!

Mina tankar och funderingar

Jag funderar väldigt mycket. Att dagdrömma och försvinna bort från stunden är något som jag gör mer eller mindre flera gånger om dagen. Jag kommer även dela med mig om de sakerna som jag funderar och tänker på här på bloggen. Ibland kan det vara riktigt stora frågor och livsval. Jag är väldigt positiv av mig som person och tycker det är roligt att dela funderingar. Men jag tycker att det finns många saker som man kan tala om när det till exempel kommer till hur man ska leva sitt liv, om det finns någon gud och så vidare.

Tips och trix

Här på min blogg kommer du även kunna ta del av mina tips och trix. Håll utkik för saker som kan göra din vardag mycket enklare! Jag gillar att förbättra saker även om de redan kanske funderar bra. Sedan handlar jag en del coola saker ibland.