Välkomna till Belissagarden

Nu när det börjar lida mot vår, kommer vi lämna den kalla och trista vintern bakom oss. Det innebär också att vi kommer komma ut i våra trädgårdar för att göra i ordning inför sommaren. Kanske kommer vi bygga om/måla om staketet eller kanske behöver vi så om gräset för att få det fint och grönt. Det är nämligen något som jag själv gillar att göra. När solen kommer fram går jag ut i min trädgård med min hund och sitter där och dricker mitt kaffe och läser en bok. Ibland kan jag också rensa ogräs och fixa till i trädgårdslandet som många människor gör när de har en trädgård.

Hemsidans innehåll

Denna hemsida kommer bland annat att handla om hundar, trädgårdar och lite annat smått och gott. På hemsidan kommer du bland annat hitta en artikel som handlar om hur du planterar träd och blommor i din trädgård eller i krukor som du kan ha på din balkong. En artikel som handlar om roliga idéer på hur du kan göra din trädgård mer attraktiv. Nästa artikel kommer inte handla om trädgård utan om hundar. Jag har själv en hund som jag tycker om att träna med. Innan jag skaffade hund satt jag hundvakt till min grannes hund, Basse. Du kommer kunna hitta en artikel som handlar om en dag med Basse.

Om du ska skaffa hund, men inte riktigt vet vad du ska välja för ras, kommer du kunna läsa om mina förslag. Du kommer även kunna läsa om olika typer av brädspel som jag tycker om. Brädspel för mig tillbaka i tiden till då jag var yngre. Då brukade min familj och jag ha spelkvällar är vi spelade antingen ett nytt spel men det kunde också vara gammalt spel. Det har gjort att jag har många favoriter. Vidare på hemsidan kommer du kunna läsa om hur du odlar dina egna grönsaker.

Jag hoppas du gillar hemsidan och får en trevlig läsning!